MEGA MINDY EN TEAM ROX ZOEKEN NIEUWE HELDEN

De Studio 100 superhelden Mega Mindy en Team ROX gaan in aanloop naar de bioscooppremière van Mega Mindy vs. ROX op zoek naar nieuwe helden. In deze spannende bioscoopfilm staan de helden van Team ROX en Mega Mindy tegenover elkaar om het eiland Malta te redden. Nu zijn zij op zoek naar teamgenoten die klaar staan om anderen te helpen. Jonge helden kunnen vanaf vandaag op www.megamindyversusrox.nl hun eigen heldendaden aanmelden. Mega Mindy: “Elke dag kunnen er grote en kleine heldendaden worden verricht. Dat kunnen Team ROX en ik niet alleen daarom roepen we alle jongens en meisjes in Nederland op om met ons mee te doen. In iedereen schuilt een held dus kom in actie!” 

Een inzameling voor het goede doel, boodschappen doen voor oma, een lief gebaar voor een vriend die het moeilijk heeft: er zijn ontelbaar veel heldendaden te bedenken. Meld je heldendaad aan via www.megamindyversusrox.nl met een foto en uitleg wat je gedaan hebt. De leukste inzendingen worden op de facebookpagina van Mega Mindy en ROX gedeeld. Iedere week tot aan de première  kiezen we een held van de week die beloond wordt met premièrekaarten voor Mega Mindy Versus ROX.

Over de film:

In deze spannende avonturenfilm komen de Studio 100 superhelden tegenover elkaar te staan door de sluwe trucs van nog een andere superheld: Waterman. Ooit was Waterman (Jim Bakkum) een goede held die het mooie eiland Malta beschermde, maar door zijn honger naar macht veranderde hij langzaam in een slechterik. Nu wil hij koste wat kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij het eiland wil laten verdwijnen. Mega Mindy (Free Souffriau) moet dit voorkomen en de helm voorgoed vernietigen! Maar de sluwe Waterman bedenkt een list: hij ontvoert de Kolonel van Team ROX en neemt stiekem zijn plek over. Zo zet hij de superhelden tegen elkaar op. Er ontstaat een spannende strijd tussen Mega Mindy en Team ROX. Zal het bedrog op tijd uitkomen en kunnen zij hun krachten bundelen? En zal Waterman het eiland in handen krijgen?

Naast Jim Bakkum (Waterman/ Achiel) spelen ook acteurs Jeron Dewulf (Jones) en Liliana de Vries (Anita) een belangrijke bijrol in de film. De vaste cast bestaat uit Free Souffriau (Mega Mindy), Fred Van Kuijk (Opa Fonkel), Nicky Langley (Oma Fonkel), Anton Cogen (commissaris Migrain), Jana Geurts (Olivia), Jelle Florizoone (Rick), Jeremy Van Doorne (Xavier) en Frans Maas (de Kolonel). De stem van de Rox auto wordt vertolkt door Chris Van den Durpel.

Mega Mindy vs. ROX is een film van Studio 100, onder regie van Matthias Temmermans. Distributeur Independent Films brengt de film vanaf 9 december in Nederland uit in de bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in