GOOISCHE VROUWEN 2 BEHAALT HOOGSTE BOX OFFICE ALLER TIJDEN VOOR EEN NEDERLANDSE FILM

Na negen weken heeft  Gooische Vrouwen 2 een box office behaald van maar liefst € 15.130.651,-. De film passeert hiermee niet alleen de omzet van de eerste Gooische Vrouwen film in 2011 (€15.087.438,-) maar behaalt ook de hoogste box office aller tijden voor een Nederlandse film. Deze omzet geeft de film een 5eplaats op de lijst van films met hoogste Nederlandse box office aller tijden. Alleen Titanic, Avatar, Skyfall en Harry Potter and the Sorcerer’s Stone staan hoger op de lijst.

De film van regisseur Will Koopman draait nog steeds in 125 zalen in Nederland.

In GOOISCHE VROUWEN 2 komt Claire totaal veranderd terug uit Burkina Faso en herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

GOOISCHE VROUWEN 2 is geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met RTL Entertainment. Independent Films brengt de film uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in