KLAAS DE JAGER NIEUWE MD VAN INDEPENDENT FILMS NEDERLAND

Rachel van Bommel, sinds mei 2004 managing director van Independent Films Nederland, verlaat ons in juni. Ze zal zelf eerstdaags communiceren over haar toekomstige functie. Ze zet daarnaast ook haar productieactiviteiten verder binnen haar eigen bedrijf Millstreet Films.

Wij danken haar voor de lange boeiende samenwerking, voor haar grote inzet, loyauteit en gedrevenheid. Zonder Rachel was IF NL nooit het bedrijf geworden dat het nu is.

Vanaf 1 juli wordt Klaas de Jager, sinds mei 2010 sales manager van IF NL, de nieuwe managing director.

‘Ik heb Klaas de voorbije vijf jaar leren kennen en waarderen als een dynamische, toegewijde manager en ben er dan ook van overtuigd dat hij de meest geschikte kandidaat is om IF NL in de toekomst te leiden. Naast het algemeen management van het bedrijf wordt het zijn taak om samen met mij op zoek te gaan naar commerciële Nederlandse films. Independent wil immers de grootste onafhankelijke distributeur van Nederland blijven met een mix van internationale én lokale topfilms’ 

(Marc Punt – Independent Films Benelux)

”For 5 years, Klaas has successfully led the Sales Theatrical Department of Independent Films b.v. actively collaborating as a Member of the management Committee on hits like Hunger Games, Gooische Vrouwen 1 and 2, Taken 3 or 12 Years a Slave.                                                                    
His experience in the entertainment industry, including as Senior Account Manager in a leading dutch media group, and his natural ability to federate teams make him the ideal profile to assume the function of « General Manager Theatrical Distribution ». We are glad that Klaas and his team take this challenge in full collaboration with Belga Films.” 
(Patrick Vandenbosch/Jérôme de Béthune – Belga Films nv)

Ik ben trots dat ik gevraagd werd om de nieuwe MD te worden van IF NL. Ik heb ontzettend veel zin om, samen met mijn collega’s, het succes van Independent Films voort te zetten en ga graag de uitdaging aan om Independent ook in de toekomst een leidende rol te laten spelen in de filmdistributie in de Benelux.

(Klaas de Jager – Independent Films Nederland bv)

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in