THE DIVERGENT SERIES: INSURGENT ZET SUCCESVOLLE FRANCHISE VOORT

In het eerste weekend hebben ruim 62.000 mensen in Nederland het vervolg op de populaire film Divergent in de bioscoop bezocht. Dat is goed voor een box office van €603.280,-.  

Het eerste deel trok in 2014 49.000 mensen in het eerste weekend naar de bioscoop, wat resulteerde in een box office van €390.354,-. Met een stijging van zo’n 55% scoort The Divergent series: Insurgent dus beduidend beter dan zijn voorganger en behaalt de film dit weekend de nummer 1 positie in de bioscoop top 20. Inclusief de speciale marathons en voorstellingen op woensdag hebben al ruim 80.000 mensen The Divergent Series: Insurgent in de bioscoop bezocht.

The Divergent Series: Insurgent wordt geproduceerd door de Amerikaanse studio Summit – Lionsgate, die al eerder verantwoordelijk was voor de succesvolle filmreeksen The Twilight Saga en The Hunger Games.
Regisseur Robert Schwentke tekent voor een zinderende actiefilm met een uitzonderlijke cast. Naast terugkerende acteurs Shailene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Ansel Elgort, Maggie Q en Miles Teller telt de film ook enkele opvallende nieuwe gezichten: Oscarwinnares Octavia Spencer (The Help), Naomi Watts (Birdman) en Daniel Dae Kim (Lost) versterken de cast.

In het tweede deel van de Divergent-franchise INSURGENT krijgt Tris (Woodley) het steeds moeilijker en zoekt zij naar bondgenoten en antwoorden in de ruïnes van een futuristisch Chicago. Tris en Four (James) zijn voortvluchtig en worden achternagezeten door Jeanine (Winslet), de leider van de factie Eruditie. In een race tegen de klok moeten ze uitzoeken waar de familie van Tris zijn leven voor heeft gegeven en waarom de leiders van Eruditie er alles aan doen om ze tegen te houden. Achtervolgd door hun keuzes in het verleden, proberen ze wanhopig om hun geliefden te beschermen en worden Tris en Four met de ene na de andere onmogelijke uitdaging geconfronteerd. Langzaam maar zeker ontrafelen zij de waarheid over hun verleden en uiteindelijk over de toekomst van hun wereld.

Zie voor de trailer: https://www.youtube.com/watch?v=67HoOH7GcXk

Distributeur Independent Films brengt The Divergent series: Insurgent uit in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in