GOOISCHE VROUWEN 2 START LUDIEKE ACTIE OM PUBLIEK TE BEDANKEN

Gisteravond heeft Peter Paul Muller als Martin Morero, samen met regisseur Will Koopman, een Gooische Vrouwen 2 bezoeker in Pathé de Kuip verrast met een reischeque met 1.000 euro zakgeld. De komende weken trekt Martin Morero door het land om maximaal vijf keer in een willekeurige bioscoop de bezoekers te bedanken voor het fantastische resultaat dat de film wist te halen. Gooische Vrouwen 2 ging op 4 december vorig jaar in release en trok sindsdien al 1.981.753 bezoekers naar de bioscoop. De film is nog een aantal weken te zien in Nederland en hard op weg om de magische grens van 2 miljoen bezoekers te overschrijden.

Naast de bezoekers die in de bioscopen door Martin Morero worden verrast, maakt iedereen die met ingang van 25 maart nog een voorstelling van Gooische Vrouwen 2 bezoekt, ook kans op een stedentrip met 1.000 euro zakgeld. Deze laatste winnaar wordt getrokken uit ingestuurde bioscoopkaartjes, wanneer de film de 2 miljoen bezoekers bereikt heeft. De volledige actievoorwaarden zijn te vinden opwww.gooischevrouwendefilm.nl

Gooische Vrouwen 2 passeerde eind februari het record van de eerste Gooische Vrouwen film dat stond op 1.923.733 bezoekers. De film van regisseur Will Koopman heeft inmiddels meerdere records verbroken, zoals het record voor grootste bioscooprelease (152 zalen), beste openingsdag van 2014 en beste openingsweekend ooit voor een Nederlandse film. Tevens bereikte Gooische Vrouwen 2 nog vóór de officiële release de status van Gouden Film. Ook de Platina status werd binnen een recordtijd van zeven dagen bereikt. Na vier weken behaalde Gooische Vrouwen 2 de Diamanten status en binnen 42 dagen trok de film 1,5 miljoen bezoekers naar de bioscoop.

In Gooische Vrouwen 2 komt Claire totaal veranderd terug uit Burkina Faso en herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Gooische Vrouwen 2 is geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met RTL Entertainment.

Independent Films brengt de film uit in de bioscoop. Gooische Vrouwen 2 is nog in 59 zalen in Nederland te zien.

Vul hier uw zoekopdracht in