LOES HAVERKORT NAAST HOOFDROL OOK VERANTWOORDELIJK VOOR TITELSONG RENDEZ-VOUS

Loes Haverkort speelt niet alleen de hoofdrol in de film Rendez-Vous, maar verzorgt ook met haar band LOUISV de titelsong van de film. Het betreft het nummer Trouble in Paradise, welke al te beluisteren is op SoundCloud. Naast de titelsong zal LOUISV nog een andere verassing in petto hebben. Eerder werd al bekend gemaakt dat ook de muziek van Stromae in de film gebruikt wordt.

LOUISV is de industriële popband van Loes Haverkort en Floris Verbeij. Door Cortonville werden ze geselecteerd als Pop/Rock talent van het jaar. In het oog van de orkaan beschrijven ze de storm. De band klinkt groots en mechanisch terwijl de stem ogenschijnlijk onaangetast blijft. Licht en helder.
Met invloeden van Portishead en Adele maakt LOUISV een bandgeluid dat je nog niet eerder hoorde in Nederland. Komende maand komen ze uit met hun single en in februari verschijnt hun EP.

Loes Haverkort over de samenwerking:  De samenwerking met Antoinette Beumer was heel erg bijzonder. Tijdens de opnames liet ik haar wat nummers horen van LOUISV omdat ik het zo bij het gevoel van de film vond passen. Het is daarom ook een enorme eer dat Trouble in Paradise de titelsong is geworden. 

In Rendez-Vous gooit Simone (Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Mark van Eeuwen) en hun twee kinderen, daarvan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een spannende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Peter Paul Muller), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

Rendez-Vous wordt geregisseerd door Antoinette Beumer, naar een script van Marjolein Beumer en Dorien Goertzen. De film wordt geproduceerd door Millstreet Films (SOOF, LOFT), in co-productie met FBO (THE FIFTH ESTATE), in samenwerking met RTL Entertainment, Telegraaf Media Groep en UPC Nederland.

Independent Films brengt Rendez-Vous op 11 juni uit in de Nederlandse bioscopen.

Vul hier uw zoekopdracht in