GOOISCHE VROUWEN 2 KRIJGT GROOTSTE BIOSCOOPRELEASE OOIT

De release van GOOISCHE VROUWEN 2 gaat de boeken in als de grootste bioscooprelease voor een Nederlandse film ooit. Vanaf donderdag is de film te zien in 152 zalen en dat is meer dan ALLES IS FAMILIE (141 zalen) en de eerste GOOISCHE VROUWEN film (140 zalen). De regie van de film is net als bij de eerste GOOISCHE VROUWEN film (2011) in handen van Will Koopman. Frank Houtappels schreef wederom het scenario. Afgelopen maandag beleefde de film al een grootse landelijke première in het DeLaMar Theater in Amsterdam, die in ruim 50 bioscopen door het hele land live te zien was. 

Vanavond en morgenavond staat GOOISCHE VROUWEN 2 in nagenoeg alle bioscopen in het land geprogrammeerd tijdens speciale Ladies Nights. In vele bioscoopcomplexen zijn alle zalen ingezet voor GOOISCHE VROUWEN 2 en deze zijn vrijwel overal uitverkocht, wat de Ladies Nights tot de best bezochte Ladies Nights ooit maakt. Regisseur Will Koopman bezoekt vandaag en morgen enkele bioscopen tijdens de Ladies Nights.

In GOOISCHE VROUWEN 2 komt Claire totaal veranderd terug uit Burkina Faso en herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

De film wordt geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met RTL Entertainment.

Independent Films brengt GOOISCHE VROUWEN 2 op 4 december uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in