GOOISCHE VROUWEN 2 BESTE OPENINGSWEEKEND OOIT VOOR EEN NEDERLANDSE FILM

Gooische Vrouwen 2 heeft dit weekend met een box office van maar liefst €1.783.615 opnieuw een eigen record gebroken. De film scoort hiermee het beste openingsweekend ooit voor een Nederlandse film. Dit record stond sinds 2011 op naam van de eerste Gooische Vrouwen film met een box office van €1.694.502. Inmiddels hebben al meer dan 319.000 mensen Gooische Vrouwen 2 bezocht, die momenteel in 152 zalen in Nederland te zien is.

Sinds de première op 1 december wist de film record na record te verbreken, zoals de records voor grootste bioscooprelease (152 zalen) en de best bezochte Ladies Nights ooit. Met 71.686 bezoekers tijdens de Ladies Nights op 3 december brak de film tevens het record van meeste bezoekers op één dag voor een Nederlandse film. Nog vóór de officiële release bereikte de film al de status van Gouden Film, een prestatie die nooit eerder zo snel werd neergezet. Ook scoort Gooische Vrouwen 2 met een box office van €325.181 en ruim 37.000 bezoekers op donderdag 4 december de beste openingsdag van heel 2014 tot nu toe.

In Gooische Vrouwen 2 komt Claire totaal veranderd terug uit Burkina Faso en herkennen haar vriendinnen haar amper. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

Gooische Vrouwen 2 is geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met RTL Entertainment. Distributeur Independent Films brengt de film uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in