BEAU VAN ERVEN DORENS EN ANNA DRIJVER GECAST VOOR PADDINGTON

In de nieuwe familiefilm PADDINGTON spreekt Beau van Erven Dorens de stem in van het beertje Paddington. Anna Drijver kruipt in de huid van gemenerik Millicent die in de film gespeeld wordt door Nicole Kidman. PADDINGTON is gebaseerd op de populaire kinderboeken van Michael Bond. Samen met Paul King, de regisseur van de film, is hij mede verantwoordelijk voor het script. Vanaf 11 februari 2015 is PADDINGTON te zien in de bioscoop.

Al eerder werd bekend gemaakt dat Pharrel Williams en Gwen Stefani samen de titelsong voor de film gaan maken. Het nummer ‘Shine’ is te horen vanaf 16 januari, de releasedatum van PADDINGTON in de Verenigde Staten. “Wat een geweldige kans om als vader bij te dragen aan zoiets klassieks, authentieks en belangrijks voor alle generaties als beertje Paddington”, zegt Williams in een verklaring.

Een jonge Peruviaanse beer met een grote passie voor alles dat Brits is reist naar Londen om een huisje te vinden. Alleen en verdwaald eindigt het beertje op Paddington Station, waar hij er achter komt dat het stadsleven niks voor hem is. Op het station wordt hij gevonden door de familie Brown, die het beertje in huis neemt. Alles lijkt goed te gaan voor het beertje totdat een museumconservator het unieke beertje ontdekt.

Het inspreken van de stemmen vindt in december en januari plaats.

Independent Films brengt PADDINGTON op 11 februari uit in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in