PIERRE BOULANGER SPEELT MICHEL IN RENDEZ-VOUS

Pierre Boulanger, bekend van zijn rol als de love interest van Selena Gomez in Monte Carlo, zal Michel spelen in de nieuwe speelfilm van Antoinette Beumer. Eerder werd bekend gemaakt dat Loes Haverkort, Barry Atsma en Rick Launspach de andere hoofdrollen vertolken.

In Frankrijk speelde Boulanger in films als Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran (François Dupeyron, 2003) en Paradis Criminel (Serge Meynard, 2012).

Pierre over zijn rol: “I’m excited to play the part of Michel in Rendez-Vous. This will be my first time starring in a Dutch production. Loes is an amazing woman, we get along really well. I look forward to working with her.”

Michel is één van de Franse werkmannen die helpt om het landhuis van Simone en Eric te renoveren. Met zijn gespierde armen, zachte oogopslag en onweerstaanbare glimlach is deze jonge god voor geen enkele vrouw te weerstaan.

Esther Verhoef over de casting van Pierre Boulanger: “Toen Antoinette me de auditie van Pierre Boulanger voor Rendez-vous liet zien, was ik blij verrast. Hij heeft fysiek alles mee, straalt de juiste mix uit van mannelijkheid en jongensachtige charme, en heeft bovendien een fantastische stem.”

In Rendez-Vous gooit Simone (Loes Haverkort) het roer om. Ze erft een bouwvallig landhuis in Frankrijk en vertrekt om samen met haar man Eric (Barry Atsma) en hun twee kinderen, hiervan een chambre d’hôtes te maken. Terwijl de hectiek van de verbouwing steeds groter wordt, vlucht Simone in een enerverende affaire met één van de Franse bouwvakkers, de aantrekkelijke Michel (Pierre Boulanger). Eric gaat intussen helemaal op in de bouwplannen van aannemer Peter (Rick Launspach), maar niet alles in dat prachtige Frankrijk is wat het lijkt… De Franse droom ontaardt in een regelrechte nachtmerrie.

In 2006 werd Rendez-vous genomineerd voor de NS Publieksprijs en in januari 2007 won Verhoef als eerste Nederlandse auteur de Zilveren Vingerafdruk, de publieksprijs voor beste thriller. Rendez-vous ging al meer dan 325.000 keer over de toonbank en is o.a. vertaald in het Engels, Duits en Russisch.

Vanaf september vinden de opnames plaats in Nederland, België en Frankrijk.

Antoinette Beumer regisseert  Rendez-Vous, het script is geschreven door Marjolein Beumer  en Dorien Goertzen en de film wordt geproduceerd door Millstreet Films (Soof, Loft, Gooische Vrouwen), in co-productie met FBO (The Fifth Estate), in samenwerking met RTL Entertainment, Telegraaf Media Groep en UPC Nederland.

Independent Films brengt Rendez-Vous op 11 juni 2015 uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in