RUIM 100.000 BEZOEKERS VOOR K3 DIERENHOTEL IN NEDERLAND

Josje Huisman is afgelopen vrijdag door Winston Post verrast in het bijzijn van RTL Boulevard. Winston heeft een gouden kip aan de K3 actrice uitgereikt omdat de nieuwe bioscoopfilm K3 Dierenhotel inmiddels in Nederland ruim 100.000 bezoekers heeft getrokken. De film draait sinds 12 februari in de bioscoop en is nog in 115 bioscopen te zien.

Ook in Vlaanderen is de film een succes. In beide landen samen hebben al meer dan 215.000 bezoekers K3 Dierenhotel bezocht.

Naast Karen, Kristel en Josje zijn ook Winston Post, Serge Henri Valcke, Philippe Geubels, Metta Gramberg en Albert Verlinde in de film te zien.

Synopsis
Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas (Winston Post), op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen en Josje in de beautyfarm.

K3 Dierenhotel is geregisseerd door Bart Van Leemputten en is een productie van Studio 100. Independent Films brengt de film uit in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in