SOOF 2 IN DE MAAK

Er komt een vervolg op de bioscoophit Soof. Dit maakten de producenten van Soof vandaag bekend. De romantische komedie in regie van Antoinette Beumer trok inmiddels 720.000 bezoekers en staat sinds de release al negen weken onafgebroken in de top vijf van best bezochte films op dit moment. Hiermee verslaat Soof de best bezochte film van 2013 Verliefd op Ibiza (714.823 bezoekers).

Eerder dit jaar toonden diverse Amerikaanse producenten al interesse voor een remake van Soof. Inmiddels zijn er ook in Duitsland plannen voor een remake.

Marjolein Beumer tekent ook voor het scenario van SOOF 2 en zus Antoinette Beumer voor de regie.

In Soof wordt Sophie (Lies Visschedijk) verrast door haar man Kasper (Fedja van Huêt) die zijn baan heeft opgezegd zodat hij op de kinderen kan passen en zij haar cateringbedrijfje kan uitbouwen. Het huwelijk komt onder druk te staan wanneer Kasper besluit zelf een kookschuur voor haar te bouwen en Sophie de charmante choreograaf Jim (Dan Karaty) ontmoet.

Soof 2 wordt wederom ontwikkeld en geproduceerd door Hanneke Niens en Hans de Wolf van KeyFilm en Rachel van Bommel en Antoinette Beumer van Millstreet Films.

Independent Films brengt Soof 2 in november 2015 uit in de bioscoop.

Soof is nog steeds te zien in 120 bioscopen in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in