SOOF IS BEUMERS MEEST SUCCESVOLLE FILM OOIT

De Nederlandse romantische komedie Soof van regisseur Antoinette Beumer trok sinds de release op 12 december al meer dan 550.000 bezoekers. Hiermee verbreekt Beumer haar eigen record dat eerder voor De Gelukkige huisvrouw was met 516.964 bezoekers. Soof heeft al meer dan 4.5 miljoen Box Office opgebracht en draait nog steeds in 124 bioscopen.

Antoinette Beumer over dit prachtige resultaat: “Ik ben super trots op het succes van Soof. De beste  bekroning op je werk is toch als het publiek in grote getalen gaat.  Extra bijzonder voor mij is dat deze film mijn eerste samenwerking is met mijn zus Marjolein als scenarist. “

In Soof wordt Sophie (Lies Visschedijk) verrast door haar man Kasper (Fedja van Huêt) die zijn baan heeft opgezegd zodat hij op de kinderen kan passen en zij haar cateringbedrijfje kan uitbouwen. Het huwelijk komt onder druk te staan wanneer Kasper besluit zelf een kookschuur voor haar te bouwen en Sophie de charmante choreograaf Jim (Dan Karaty) ontmoet.

Het scenario voor Soof is geschreven door Marjolein Beumer en geïnspireerd op de columns van Sylvia Witteman.

Soof is geproduceerd door KeyFilm en Millstreet Films in samenwerking met RTL Nederland, Telegraaf Media Groep, UPC Nederland en met steun van het Nederlands Filmfonds.

Independent Films brengt de film uit in de bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in