BRAM MOSZKOWICZ LEENT STEM AAN ANIMATIEFILM

In de nieuwe 3D animatiefilm Flits & het Magische Huis spreekt Bram Moszkowicz de stem in van goochelaar Laurens. Naast Moszkowicz lenen ook Irene Moors, Jandino Aspiraat en Patrick Martens hun stem aan de animatiefilm. Flits & het Magische Huis is vanaf 16 april te zien in de Nederlandse bioscopen.

Laurens (Moszkowicz) is een gepensioneerde goochelaar die zich met de verbeelding van een kind ontfermt over een groep vrolijke dieren en levende objecten die in zijn huis wonen.

Bram Moszkowicz over zijn rol als Laurens: “Leuk om iets te doen wat ik nog niet eerder heb gedaan en ik hoop met name dat kinderen er veel plezier aan zullen beleven.” 

Jandino Aspiraat spreekt de stem in van chihuahua Kiki en Irene Moors neemt de stemrol van muis Maggie voor haar rekening. De stem van de gemene neef Daniel is ingesproken door Patrick Martens.

De film draait om Flits, een verdwaalde jonge kat die tijdens een heftige storm terecht komt in een mysterieus huis dat bewoond wordt door de oude goochelaar Lawrence. Lawrence deelt zijn sprookjeswereld met een aantal huisdieren en speelgoedfiguren. Hij zorgt ervoor dat Flits zich snel thuis voelt, maar konijn Jack en muis Maggie smeden een plannetje om hem zo snel mogelijk weg te jagen. Wanneer Lawrence plotseling in het ziekenhuis belandt, probeert zijn neef Daniel het huis stiekem te verkopen. Om dat te voorkomen smeden de bewoners een plan om het huis om te toveren tot een spookhuis, met Flits als hun geheime wapen!

Flits & het Magische Huis is een animatiefilm van de Belgische regisseur Ben Stassen (Sammy’s Avonturen).

Independent Films verzorgt de Nederlandse bioscoopdistributie.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in