RECORD OPKOMST LADIES NIGHTS SOOF

De bioscoopfilm Soof is na Gooische Vrouwen de best bezochte film ooit tijdens de Ladies Nights. De nieuwe romantische komedie met Lies Visschedijk in de hoofdrol trok maar liefst 15.868 bezoekers gisteravond bij Pathé alleen al. In totaal bezochten 21.073 vrouwen de speciale avond op 10 december. In Amsterdam danste het publiek massaal in de grote zaal van Tuschinski. Soof draait vanaf morgen in 124 bioscopen in Nederland.

Naast Visschedijk spelen ook Fedja van Huêt en Dan Karaty hoofdrollen in Soof. Karaty was gisteren aanwezig bij de Ladies Night in Pathé Tuschinski, waar ook Roel van Velzen optrad met de titelsong ‘The Blessed Days’. Voorafgaand aan de film hebben Dan Karaty en Antoinette Beumer het publiek ‘The American Slide’ geleerd, de dans die vlak voor de aftiteling van de film te zien is.

Karaty over gisteravond:

“Oh man, those ladies were wild!  It was so great to see the audience reacting to the film. I hope everyone will be dancing like the ladies did yesterday.”

Wil jij ook meedansen? Klik hier voor een filmpje waar te zien is hoe Dan Karaty de cast van Soof  ‘The American Slide’ leert op de set van de film.

Vanavond zijn er wederom Ladies Nights van Soof in diverse theaters in het land. RTL 5 zendt vanavond de sneak preview uit van Soof met Fedja van Huêt en op 18 december de sneak preview met Dan Karaty.

In Soof wordt Sophie (Lies Visschedijk) verrast door haar man Kasper (Fedja van Huêt) die zijn baan heeft opgezegd zodat hij op de kinderen kan passen en zij haar cateringbedrijfje kan uitbouwen. Het huwelijk komt onder druk te staan wanneer Kasper besluit zelf een kookschuur te bouwen en Sophie de charmante choreograaf Jim (Dan Karaty) ontmoet.

Soof is geregisseerd door Antoinette Beumer. Marjolein Beumer schreef het scenario voor de film, dat geïnspireerd is op de columns van Sylvia Witteman.

De film wordt geproduceerd door KeyFilm en Millstreet Films. Distributeur Independent Films brengt Soof uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in