GOOISCHE VROUWEN FILM DEEL 2

Na het monstersucces van de eerste Gooische Vrouwen film in 2011, wordt er nu gewerkt aan een vervolg. Linda de Mol, Lies Visschedijk, Tjitske Reidinga en Susan Visser keren terug als hun vertrouwde personages net als Peter Paul Muller, die Martin Moreiro terug brengt naar het witte doek. De film zal eind 2014 in de bioscoop te zien zijn.

Na 5 seizoenen begon de film Gooische Vrouwen als afscheid van de vier vriendinnen en hun dagelijkse leven in het Gooi. Maar liefst 1.923.733 mensen bezochten de film in de bioscoop, waarmee deze direct in de top 10 van beste Nederlandse films aller tijden kwam. De ruim 15 miljoen euro box office is nog steeds de hoogst genoteerde voor een Nederlandse film ooit.

Will Koopman neemt weer de regie voor haar rekening en het scenario is van Frank Houtappels.

Gooische Vrouwen 2 wordt geproduceerd door Talpa Fictie in samenwerking met RTL Entertainment.

Independent Films brengt de film uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in