FREEK VONK MAAKT STEMMENCAST TARZAN 3D COMPLEET

Freek Vonk spreekt een stem in voor de avontuurlijke animatiefilm TARZAN 3D. Eerder spraken Jan Kooijman en Yolanthe Sneijder-Cabau de stemmen in van Tarzan en Jane. Vonk kruipt voor de film in de huid van Jim Porter, de vader van Jane, en maakt daarmee zijn debuut op het witte doek. De nieuwe animatiefilm is vanaf 18 december 2013 te zien in de bioscoop.

Jim Porter (Freek Vonk) is een bioloog met een grote fascinatie voor de Afrikaanse jungle. Hij gaat er graag op uit om alle natuurgeheimen te ontdekken. Hij is een man met goede bedoelingen, die zielsveel van zijn dochter Jane houdt en er alles aan zal doen om de jungle en haar bewoners te beschermen.  

Quote Freek Vonk: ‘Dit is de eerste film die ik ooit heb ingesproken en ik vond het heel erg leuk! Porter is een bioloog, een echte dierenliefhebber die ervan houdt om in de jungle te wonen zelfs, dus daar kan ik me goed in inleven. Ik ben heel erg benieuwd naar hoe het er straks in de bioscoop uitziet als het helemaal af is!’ 

Synopsis TARZAN 3D
Tarzan is een weeskind dat in de jungle wordt opgevoed door apen wanneer zijn ouders omkomen bij een tragisch vliegtuig ongeluk. Tarzans jarenlange leven in de jungle geven hem bijzondere vaardigheden, vaardigheden die hij hard nodig zal hebben wanneer de huurlingen van Greystoke Energies de jungle dreigen te vernielen. Gelukkig ontmoet hij de mooie Jane die hem helpt. Zij opent zijn ogen voor een hele nieuwe wereld, en hij doet hetzelfde bij haar.

Independent Films brengt Tarzan 3D op 18 december 2013 uit in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in