RONNIE FLEX MAAKT TITELSONG VOOR FEUTEN HET FEESTJE

RonnieFlex  verzorgt met ‘Onder Je Lokken’ de titelsong voor de nieuwefilm Feuten het Feestje die op 17oktober in de bioscoop verschijnt. Samen met zijn producer Boaz van de Beatzmaakte hij speciaal voor de film een nieuwe versie van het nummer “Ik schreef het nummer als een heel algemeen nummer. Het gaat over mijn deceptie over dejonge vrouw. Hoe ze je als jonge jongen bedriegen. Voor deze film hebben Boazen ik het weer helemaal omgegooid. Tekstueel gaat het nu meer over éénspecifiek meisje.” Ronnie Flex verklapt dat een actrice uit de film Feuten het Feestje zijn tegenspeelsteris in de videoclip.

Het nummer ‘Onder Je Lokken‘ stond al een tijdje opde setlist tijdens de liveshows van Ronnie Flex. “Het is echt eenlive-favoriet”, vertelt Ronnie.

Vandaag verschijnt de videoclip van het nummer waarin ook Marco Borsato een cameo heeft.

In Feuten Het Feestje begint het nieuwe studiejaar voorstudentencorps H.S.C. Mercurius met een gigantisch inschrijffeest. Eeuwigestudent Olivier de Ruyter (Tim Murck) vecht een conflictje uit met de politiedie genoeg heeft van de overlast die Mercurius in de buurt veroorzaakt.Intussen heeft advocaat Bram Wagtmans (Manuel Broekman) heimwee naar zijn oudestudentenleven en besluit hij die avond, voor het laatst, met zijn vriendenhelemaal naar de klote te gaan op de sociëteit.
Feuten Het Feestje wordtgeproduceerd door Pupkin Film (Doodslag,Van God Los de serie en Loft)in coproductie met BNN, het Nederlands Filmfonds en het CoBO fonds.

Independent Films brengt Feuten HetFeestje op 17 oktober 2013 uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in