JAN KOOIJMAN EN YOLANTHE SNEIJDER-CABAU GECAST VOOR NIEUWE ANIMATIEFILM TARZAN 3D

Jan Kooijman gaat de stem van Tarzan inspreken voor de avontuurlijke animatiefilm Tarzan 3D.
De stem van Tarzan’s grote liefde Jane wordt ingesproken door Yolanthe Sneijder-Cabau. De nieuwe animatiefilm is vanaf 18 december 2013 te zien in de bioscoop.

Tarzan (Jan Kooijman) is een weeskind, dat in de jungle wordt opgevoed door apen wanneer zijn ouders omkomen bij een tragisch vliegtuig ongeluk. Tarzans opvoeding onder de mensapen en zijn jarenlange leven in de jungle geven hem bijzondere vaardigheden.

Vaardigheden die hij hard nodig zal hebben wanneer de huurlingen van Greystoke Energies de jungle dreigen te vernielen.

Quote Jan Kooijman: “Tarzan is een legendarisch personage en ik zie het als een grote eer dat ik hem van een Nederlandse stem mag voorzien. Ik kijk er naar uit om aan lianen door de geluidsstudio te slingeren!”

Jane (Yolanthe Sneijder-Cabau) is een mooie, nieuwsgierige jonge studente uit New York. Vastberaden en onbevreesd volgt ze haar vaders voetstappen om de jungle te beschermen van alle bedreigingen. Wanneer Tarzan haar vindt begint de magie: hij opent haar ogen naar een hele nieuwe wereld, en Jane doet hetzelfde bij hem.

Ook Yolanthe is heel blij met haar stemrol op het witte doek:  “Ik verheug me enorm dat ik haar voor de Nederlandse versie met mijn stem mag voorzien en om op deze manier de avonturen van Jane  een klein beetje te mogen beleven.”

 

Het inspreken van de stemmen van de animatiefilm vindt begin deze maand plaats.

Independent Films brengt Tarzan 3D op 18 december 2013 uit in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in