OLCAY GULSEN DEBUTEERT IN NIEUWE FILM SOOF

Olcay Gulsen heeft getekend voor een rol in de nieuwe Nederlandse film SOOF. Het is voor Gulsen de eerste keer dat ze een rol in een bioscoopfilm vertolkt. De Nederlandse modeontwerpster van het wereldwijd bekende merk SuperTrash speelt een cameo en prijkt aan de zijde van Jim gespeeld door Dan Karaty. Vanaf 12 december is zij naast o.a. Lies Visschedijk, Fedja van Huêt en Chantal Janzen te zien op het witte doek.

Olcay over haar rol in SOOF

”Ik hou nu eenmaal van een uitdaging! Toen ik gevraagd werd voor deze filmrol was ik meteen enthousiast. Het is een erg leuke en spannende ervaring. Ook al is het een kleine rol, het is een eer om naast zulke grote namen te mogen staan”.

De opnames van de romantische comedy onder regie van Antoinette Beumer zijn inmiddels in volle gang. Marjolein Beumer schreef het scenario voor de film, dat geïnspireerd is op de columns van Sylvia Witteman. 

Soof – kort voor Sophie – (Lies Visschedijk) nadert de 40 en heeft alles wat ze ooit wilde: drie leuke kinderen, een klein cateringbedrijfje, een lieve man Kasper (Fedja van Huêt) en een heerlijk huis. Tot ze zich op een dag afvraagt: “is this all there is?”
Als Soof tijdens een etentje choreograaf Jim (Dan Karaty) tegen het goddelijke lijf loopt en de verbouwing van Soofs tuinhuis tot professionele keuken zijn tol eist, dringt de vraag zich langzaam op of Kasper nog wel die woest-aantrekkelijke man is, waar Soof ooit voor viel. En hoe meer grip ze probeert te krijgen op haar leven, des te meer lijkt het te ontsporen.

De romantische comedy Soof is hedendaags, herkenbaar en hilarisch. De film wordt geproduceerd door KeyFilm producers Hanneke Niens en Hans de Wolf (Bride Flyght, De Tweeling) en Millstreet Films (Loft, Gooische Vrouwen), in samenwerking met RTL Nederland, Telegraaf Media Groep, UPC Nederland en het Nederlands Filmfonds.

Independent Films brengt Soof op 12 december 2013 uit in de bioscoop.

De verzamelde columns van Sylvia Witteman worden uitgegeven door Uitgeverij Nijgh & Van Ditmar.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in