REGISSEUR JUAN ANTONIO BAYONA IN AMSTERDAM VOOR THE IMPOSSIBLE

De Spaanse regisseur Juan Antonio Bayona (El Orfanato) is zondag 11 november in Nederland ter promotie van zijn nieuwe indrukwekkende speelfilm The Impossible. Hij is die dag aanwezig bij de screening van de film tijdens de Amsterdam Film Week en beantwoordt achteraf vragen van het publiek over de film.

The Impossible is voor het eerst te zien in Nederland tijdens de Amsterdam Film Week volgende week. Het drama met Ewan McGregor en Naomi Watts in de hoofdrol draait vanaf 17 januari 2013 in de bioscoop.  

De Amsterdam Film Week wordt gehouden van 5 tot en met 11 november. Tijdens het festival worden langverwachte films en winnaars van de belangrijkste filmprijzen van het jaar vertoond. Kaarten zijn te koop via de website www.amsterdamfilmweek.com.

The Impossible vertelt het onvoorstelbare, waargebeurde verhaal van een familie die de tsunami van 2004 meemaakt. Maria (Naomi Watts) en Henry (Ewan McGregor) gaan tijdens de kerstvakantie naar Thailand, waar zij samen met hun drie zoontjes genieten van dit tropische paradijs. Maar op 26 december, de dag na kerst, verandert een rustige ochtend aan het zwembad plotseling in een nachtmerrie. Door een aardbeving in de Indische Oceaan ontstaat er een gigantische muur van water die op hen afkomt en niets dan wanhoop en vernietiging achterlaat.

De film is geregisseerd door Juan Antonio Bayona. Eerder regisseerde hij de Spaanse film El Orfanato.

The Impossible wordt in de Nederlandse bioscopen uitgebracht door distributeur Independent Films.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in