PRIJZENEXPLOSIE VOOR TWILIGHT FANS

Vanaf morgen gaan er in drie grote Nederlandse steden op straat Twilight prijzenexplosies plaats vinden. In de week voordat de allerlaatste Twilight film, THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 in de bioscoop gaat draaien, kunnen fans via de Repudo app tegen diverse prijspakketten vol film goodies en kaartjes op straat aan lopen. Naast de actie op straat zijn er ook online prijzen te winnen. In totaal worden er in een week ruim 200 goodies en 50 vrijkaarten voor de film vergeven.  

De actie zal op woensdag 7 november van start gaan in de stad Amsterdam en is speciaal opgezet om de trouwe Twilight fans voor hun jarenlange aanhang te bedanken. Door de app Repudo te downloaden kunnen gebruikers digitale content ophalen in de echte wereld. Via de app kunnen de winnaars hun prijs claimen. De overige twee steden worden op de facebookpagina van distributeur Independent Films bekend gemaakt. Hier kan men tevens terecht voor meer informatie over de prijzenexplosies.

De actie wordt ook aangekondigd door Samsung Mobile en YouTube influentials Teske en Cinemates.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 is het vijfde en laatste deel van de populaire filmreeks, die gebaseerd is op de boeken van schrijfster Stephenie Meyer.

In de langverwachte climax van de saga moet Bella (Kristen Stewart) wennen aan haar nieuwe leven als vampier en als moeder. Haar dochter Renesmee is als half vampier uniek en wordt per ongeluk aangezien voor een levensgevaarlijk onsterfelijk kind. Edward (Robert Pattinson) en de andere Cullens gaan op zoek naar hulp en vinden die bij Jacob (Taylor Lautner) en een aantal vampierenclans. Samen maken ze zich ze op voor de confrontatie die hun lot voorgoed zal bepalen.

 De film is vanaf 14 november in de bioscoop te zien.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2 wordt in de Nederlandse bioscopen uitgebracht door Independent Films.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in