CHARLY LUSKE EN HANS CORNELISSEN TOEGEVOEGD AAN CAST ‘K3 BENGELTJES’

Afgelopen maand zijn de opnames van de nieuwe K3 film ‘K3 Bengeltjes’ gestart in België. De vierde K3 film wordt het filmdebuut van onze Nederlandse Josje. Naast Josje maken zanger en acteur Charly Luske, in de rol van Kristel’s vriendje Glenn, en acteur en theaterproducent Hans Cornelissen als de manager van de dames, hun opwachting in ‘K3 Bengeltjes’. Nederlanders Winston Post en Metta Gramberg, ook te zien in de sitcom ‘Hallo K3!’ maken de lijst bekende Nederlanders compleet. ‘K3 Bengeltjes’ is vanaf 12/12/2012 te zien in de Nederlandse en Vlaamse bioscopen.


Synopsis

Karen, Kristel en Josje zijn door het dolle heen, want hun drie nichtjes komen een weekendje in hun appartement logeren. Maar al snel blijkt dat de nichtjes ettertjes zijn, die de boel op stelten zetten.
In de wolkenwereld waar de engelen leven is er een afdeling ‘Bengeltjes’ waar opperengel Manuel van kindjes die zich op aarde als ettertjes gedragen ‘bengeltjes’ maakt. De kindjes die bengeltjes worden, moeten op aarde 24 uur lang braaf zijn en mogen geen overtreding maken tegen het Engelenboek. Als ze toch een fout begaan worden ze gestraft op een wel heel bijzondere manier….
Opperengel Manuel geeft zijn nieuwbakken, maar zeer klungelige assistent Tuur de opdracht om de drie nichtjes van K3 op te halen om er bengeltjes van te maken, zodat ze leren om braaf te zijn. Maar Tuur vergist zich en maakt per ongeluk bengeltjes van Karen, Kristel en Josje.
Het gevolg? De meisjes van K3 moeten 24 uur lang braaf zijn alvorens ze weer bengeltjes af zijn… Dat blijkt gemakkelijker gezegd dan gedaan. Maar als ze falen, heeft dit voor K3 desastreuze gevolgen: zo krijgen ze bijvoorbeeld een hele zware stem en nog veel meer nare ongemakken. Komt alles nog goed, of blijven de meisjes van K3 voor altijd bengeltjes? Dat kan je vanaf 12/12/2012 zien in “K3 Bengeltjes”, een gloednieuw en knotsgek bioscoopavontuur van K3!

Naast bovenstaande acteurs zijn de Vlamingen Chris Van Den Durpel, Michel Van Dousselaere, Jacques Vermeire, Bianca van Haverbeke, Camelia Blereau en Jill Peters te zien in de film. Ook Sam Gooris, voor Nederland bekend van ‘De Pfaff’s’ heeft een rol bemachtigd.

Studio 100 produceert ‘K3 Bengeltjes’. Eerder zijn met K3 al de films ‘K3 en het Magische Medaillon’, ‘K3 en het IJsprinsesje’ en ‘K3 en de Kattenprins’ verschenen. De distributie van de film in Nederland ligt bij Independent Films.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in