NIEUWE AANWINSTEN INDEPENDENT FILMS NA CANNES

Independent Films kocht dit jaar tijdens het Filmfestival van Cannes vijf nieuwe films aan. Het eerste project is actiekomedie Agent: Century 21 van de talentvolle Deense regisseur Adam Hashemi met Cameron Diaz en Benicio Del Toro. De film wordt geproduceerd door de producenten van onder andere Lethal Weapon en Iron Man 3.
De romantische komedie Married & Cheating brengt een topcast bij elkaar met Sarah Jessica Parker, Meg Ryan, Marisa Tomei, Kiefer Sutherland en Brendan Fraser. De twee films worden in 2013 door Independent Films uitgebracht.

Tot slot zijn de rechten bemachtigd van de spannende thriller Still of Night met actrices Susan Sarandon en Michelle Monaghan (Source Code), de nieuwe Hammer horrorproductie the Quiet Ones met acteur Jared Harris (Fringe, Sherlock Holmes: A Game of Shadows) en het zeer persoonlijke drama van regisseur Spike Lee getiteld Red Hook Summer. 

De nieuwe aankopen van Independent Films op een rij:

Agent: Century 21, regie Adam Hashemi (prijswinnende reclame regisseur)

Cast: Cameron Diaz, Benicio Del Toro

Agent: Century 21 volgt de gescheiden moeder May Kay Curly (Diaz) die een duistere opdracht van haar baas aanneemt. Vervolgens wordt ze ontvoerd en belandt ze midden in het Mexicaanse drugs circuit. De kartelbaas Gilberto ‘El Padre’ Duran (Del Toro) geeft haar één optie; in ruil voor haar vrijheid moet ze de dood van zijn bloedeigen zoon wreken. Met haar moederinstincten en een beetje goed geluk overwint ze vele obstakels en is ze zowel de FBI agenten als de criminelen te slim af.

Release: Q4 2013

Married & Cheating, regie Raymond de Felitta

Cast: Sarah Jessica Parker, Meg Ryan, Marisa Tomei, Kiefer Sutherland, Brendan Fraser

Married & Cheating  is een romantische komedie waarin drie verschillende koppels uit New York elkaar ontmoeten. Al gauw blijkt dat ze één ding gemeen hebben: ontrouw. Tijdens een lang weekend in Parijs valt alles samen en blijkt dit voor iedereen een nieuwe start te zijn.

Release: Q3 2013

Still of Night, regie Jonathan Mostow (Terminator 3: Rise of the Machines, u-571)

Cast: Susan Sarandon, Michelle Monaghan (Mission Impossible 3, Source Code)

Katie Hyler (Monaghan) heeft alles perfect voor elkaar in het leven totdat haar zus Gwen spoorloos verdwijnt. Katie is vastberaden om haar zus te vinden maar raakt al snel verwikkeld in gevaarlijke samenzweringen met wrede en onmenselijke gevolgen.

Release: 2013

the Quiet Onesregie John Pogue

Cast: Jared Harris (Fringe, Sherlock Holmes: A Game of Shadows), Sam Claflin (Snow White and the Huntsman, Pirates of the Carribean: on Stranger Tides)

The Quiet Ones vertelt het verhaal van een onorthodoxe leraar (Harris) die nogal dubieuze methodes toepast. Hij gaat zo ver dat hij zijn studenten mee laat doen aan een gevaarlijk experiment: een geest creëren. Met zijn studenten test hij op een jonge patiënt de theorie dat paranormale activiteiten gebaseerd zijn op negatieve energie vanuit een mens, met onvoorziene en verschrikkelijke gevolgen.

Release: 2013

Red Hook Summerregie Spike Lee (Inside Man, Malcolm X)

Cast: Jules Brown, Clarke Peters, Spike Lee, Tony Lysaith, Nate Parker

Red Hook Summer  is een drama door de ogen van de jonge Flik. Zijn moeder stuurt hem naar New York om daar tijd met zijn opa door te brengen. Hij heeft zijn opa echter nog nooit ontmoet en heeft het idee dat hij op Mars is beland. De zomer verloopt heel anders dan Flik verwacht en wordt alles behalve saai.

Release: Q3 2012

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in