SUSAN VISSER OPENT MET DE FILM TAPED HET EERSTE RAI FILMFESTIVAL TIJDENS DE HUISHOUDBEURS

Zaterdagavond 18 februari opent Susan Visser met haar nieuwe bioscoopfilm TAPED een vijfdaags filmfestival tijdens de Huishoudbeurs in het RAI ‘Film’ Theater in Amsterdam. Het RAI filmfestival vindt in samenwerking met de Nationale Bioscoopbon plaats van 18 tot en met 23 februari.

De bioscoopfilm TAPED, geregisseerd door Diederik van Rooijen, zal tijdens dit festival voor het eerst getoond worden aan het publiek. Tijdens de vertoning is hoofdrolspeelster Susan Visser aanwezig die, voorafgaand aan de film, tijdens een korte Q&A over de film zal vertellen.

In TAPED doen Johan en Saar een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun activiteiten met een videocamera. Wanneer ze echter per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen, moeten ze vluchten om in leven te blijven.

TAPED is een productie van NL Film (bekend van o.a. DE STORM, LANG & GELUKKIG, In Therapie en Penoza) in samenwerking met de KRO. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds en Stichting Abraham Tuschinski Fonds.

Independent Films brengt TAPED vanaf 23 februari uit in de Nederlandse bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in