INDEPENDENT BEMACHTIGT SODERBERGHS BITTER PILL OP EFM

Independent Films kocht op de EFM in Berlijn de rechten voor de nieuwe Steven Soderbergh film BITTER PILL. De psychologische thriller met acteurs Jude Law, Rooney Mara, Channing Tatum en Catherine Zeta Jones was één van de meest gewilde projecten op de markt.
Ook de actiekomedie STAND UP GUYS met Al Pacino en Christopher Walken en de actiefilm EMPIRE STATE met Liam Hemsworth en Dwayne Johnson werden aan de slate toegevoegd, evenals tiener thriller CRUSH.

BITTER PILL (eerder bekend als SIDE EFFECTS) is een psychologische thriller waarin het draait om Dr. Jon Banks (Law), een ambitieuze jonge psychiater die zichzelf wil bewijzen. Als zijn nieuwe, zwaar depressieve patiënte Emily (Mara) niet op gangbare medicijnen reageert, besluit hij om als laatste redmiddel een nieuw medicijn genaamd Ablixa voor te schrijven. Dit werkt; Emily wordt langzaam beter. Maar dan wordt de echtgenoot (Tatum) van Emily op brute wijze doodgestoken en de politie vindt Emily met het mes in haar handen. Ze heeft echter geen flauw idee wat er gebeurd is.
De release staat gepland voor maart 2013.

De actiefilm EMPIRE STATE is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1982. De Griekse vrienden Chris en Eddie zijn samen in Queens (New York) opgegroeid. Chris studeert om politieagent te worden, Eddie is daarentegen altijd met iets illegaals bezig. Als Chris wordt afgewezen voor de academie neemt hij een baantje aan als nachtwaker bij een geldtransportbedrijf. Hij bewaakt daar miljoenen die verassend slecht beveiligd zijn. Eddie haalt hem over de boel te beroven.
De vrienden gaan hiermee de geschiedenis in als twee onwaarschijnlijke dieven die de grootste roof tot dan toe in de Verenigde Staten plegen. Hoofdrollen zijn voor Liam Hemsworth (THE HUNGER GAMES, EXPANDABLES 2) en Dwayne Johnson a.k.a. “The Rock” (FAST FIVE).
Release: Q2 2013.

STAND UP GUYS brengt Oscarwinnaars samen in een opmerkelijke actiekomedie. Als Val (Pacino) na 28 jaar vrijkomt, wordt hij opgehaald door ex-partner in crime Doc (Walken). Vin is na jaren van opsluiting klaar om de boel eens goed op stelten te zetten. Na een wilde nacht met veel drank, mooie vrouwen, autodiefstal en het omzeilen van de politie, komt Val erachter dat Doc is ingehuurd om hem te vermoorden.
Naast Oscarwinnaars Al Pacino (SCENT OF A WOMAN), Christopher Walken (THE DEER HUNTER) en Alan Arkin (LITTLE MISS SUNSHINE), won regisseur Fisher Stevens eerder ook al een Oscar (als producent van THE COVE).
Release: Q3 2013

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in