JR SONGFESTIVAL WINNARES RACHEL ZINGT TITELSONG BIOSCOOPFILM TONY 10

Rachel Traets, de winnares van het Junior Songfestival 2011, zingt de titelsong van de nieuwe familiefilm TONY 10. Het nummer “Never nooit” is de opvolger van haar grote hit ‘Ik ben een teenager’. Het nummer gaat over liefde, je eerste echte liefde. TONY 10 gaat over de bijna tienjarige Tony, die zijn ouders weer bij elkaar probeert te krijgen omdat hij denkt dat zijn vader verliefd is op de koningin. Zelf heeft hij een oogje op zijn klasgenootje Luus. De single is vanaf 10 februari te downloaden via iTunes en alle andere grote downloadportals. Rachel zal het nummer live ten gehore brengen op de première van de film op 11 februari in Tuschinski.

De 13 jarige Rachel nam vorig jaar deel aan het Junior Eurovisie Songfestival. Met het zelfgeschreven nummer ‘ Ik ben teenager’ werd ze tweede tijdens de finale van het liedjesfestijn. Ze verloor met slechts 5 punten verschil van de inzending uit Georgië. Rachel wil dolgraag van zingen haar beroep maken en tekende onlangs haar eerste officiële platencontract bij het label Cloud 9 Music, die ook oa Leonie Meijer, Lisa, Amy & Shelley en Jennifer Ewbank onder hun hoede hebben en waar het debuutalbum van Rachel vlak voor de zomer zal verschijnen. Bij de single ‘Never Nooit’ wordt volgend weekend een videoclip geschoten, waar naast beelden uit de film, ook een rolletje is weggelegd voor de 12-jarige Faas Wijn, die in de film de hoofdrol vertolkt van Tony.

In TONY 10 spelen o.a. Jeroen Spitzenberger, Rifka Lodeizen, Carlo Boszhard, Annet Malherbe en Anna Drijver. Regie is in handen van Mischa Kamp (HET PAARD VAN SINTERKLAAS en WAAR IS HET PAARD VAN SINTERKLAAS) naar een scenario van Mieke de Jong (OORLOGSWINTER, IEP!).

Lemming Film produceert in coproductie met NTR, Ma.Ja.De. Fiction en U-Film deze familiefilm. Independent Films verzorgt de distributie in Nederland. TONY 10 is vanaf 15 februari te zien in de Nederlandse bioscopen.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in