JENNIFER EN JOHN EWBANK TEKENEN VOOR TITELSONG TAPED

Jennifer en John Ewbank verzorgen met hun eerste duet There’s us de titelsong voor de nieuwe bioscoopfilm TAPED. There’s Us is een ballad over liefde, vertrouwen en vechten voor een relatie. In TAPED doen Johan (Barry Atsma) en Saar (Susan Visser) er alles aan om hun bijna stukgelopen relatie te redden. De film is vanaf 23 februari in de bioscoop te zien.

De titelsong There’s Us van broer en zus is een compleet nieuwe versie van het gelijknamige nummer, waarvan het origineel afkomstig is van Jennifer’s debuutalbum ‘London Tree’. Een uniek duet want de zangeres wist haar broer John, die beter bekend is als de vaste componist, tekstschrijver en producer van Marco Borsato, over te halen om voor één keer samen met haar te zingen. Het nummer sluit naadloos aan bij de film TAPED.

Jennifer en John over de samenwerking: “Alleen al bij het zien van de trailer, wisten we dat we iets met deze film wilden doen.Wij zijn ontzettend trots dat There’s Us de titelsong van TAPED is!”

De single There’s Us is inmiddels verkrijgbaar als download via iTunes en alle andere downloadportals. Het nummer is te beluisteren via You Tube: http://www.youtube.com/watch?v=zedpDwjPdWM&feature=relmfu

Begin februari wordt de bijbehorende videoclip opgenomen. In de clip zullen tevens beelden van de film te zien zijn.

In TAPED doen Johan en Saar een laatste poging om hun huwelijk te redden door samen op vakantie te gaan naar Buenos Aires. Als belofte aan hun dochter registreren ze hun activiteiten met een videocamera. Wanneer ze echter per ongeluk een gruwelijke moord vastleggen, moeten ze vluchten om in leven te blijven.

TAPED is een productie van NL Film (bekend van o.a. DE STORM, LANG & GELUKKIG, In Therapie en Penoza) in samenwerking met de KRO. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Fonds voor de Film en het CoBO Fonds.

Independent Films brengt TAPED uit in de Nederlandse bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in