PREMIÈRE DOODSLAG IN EINDHOVEN

Op woensdag 3 januari vindt de première van de nieuwe film DOODSLAG in Parktheater Eindhoven plaats. De film met Theo Maassen, Gijs Scholten van Aschat en Maryam Hassouni is in zijn geheel in de stad Eindhoven opgenomen.

Regisseur Pieter Kuijpers: “Eindhoven is visueel en filmisch, met een enorme verscheidenheid aan architectuur en locaties, die deze film een enorme meerwaarde hebben gegeven”.

De film vertelt het verhaal van ambulancebroeder Max (Maassen), die in zijn werk wordt belemmerd door hufterig gedrag. Hij slaat, daartoe mede aangezet door een tv-optreden van een beroemde cabaretier (Scholten van Aschat), op een dag letterlijk van zich af. Met grote onbedoelde gevolgen.

DOODSLAG wordt geproduceerd door Pupkin Film (LOFT, Van God Los de serie en TBS) in coproductie met de HUMAN, in samenwerking met de gemeente Eindhoven en komt als Telefilm tot stand met steun van het CoBO Fonds en het Ministerie van OCW.

Independent Films brengt DOODSLAG vanaf 12 januari uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in