ROBERT PATTINSON EN ASHLEY GREENE IN BRUSSEL VOOR THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1

Twilight-sterren ROBERT PATTINSON en ASHLEY GREENE bezoeken op woensdag 26 oktober België ter promotie van THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1. De acteurs wonen die dag een exclusief fan event in Brussel bij.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 komt op 16 november uit in de Nederlandse en Belgische bioscopen.

Na het langverwachte huwelijk krijgen Bella (Kristen Stewart), Edward (Robert Pattinson) en hun familie te maken met de onvoorziene gevolgen van de huwelijksreis. Bella´s zwangerschap brengt niet alleen voor hen een onverwachte en shockende situatie, maar ook voor Jacob (Taylor Lautner)…

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 is het eerste deel van een tweedelige verfilming van de bestseller Breaking Dawn van Stephenie Meyer. De film is geregisseerd door Bill Condon (DREAMGIRLS, GODS AND MONSTERS) naar een scenario van Melissa Rosenberg. Ook Dakota Fanning, Nikki Reed, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Billy Burke, Peter Facinelli en Elizabeth Reaser maken opnieuw deel uit van de cast. Het sluitstuk van de saga, THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 2, komt in november 2012 in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in