ZAZ VERZORGT TITELSONG ALL STARS 2 OLD STARS

De succesvolle Franse zangeres ZAZ verzorgt met ‘Je Veux’ de titelsong voor de bioscoopfilm All Stars 2 Old Stars. ‘Je Veux’  is een ballad over onvoorwaardelijke liefde en geluk.

In de film vragen de jongens zich af of ze de liefde en het geluk gevonden hebben wat ze ooit voor ogen hadden. En of de ‘tweede helft’ nu al begonnen is….

ZAZ is een Franse zangeres van wie de critici zeggen dat Edith Piaf zo zou hebben geklonken als ze in deze tijd was opgegroeid. Geen verkeerde referentie en een groot compliment. Een nog groter compliment zijn de ruim 1.250.000 albums die er er wereldwijd zijn verkocht van haar debuutalbum ‘ZAZ’.  Een album boordevol chansons die een regenachtige zomer in een oogwenk doen vergeten .

 

Het nummer is alvast te beluisteren via: https://www.zazofficial.com/us/home

 

De regisseur van All Stars 2 Old Stars Jean van de Velde is zeer enthousiast over deze samenwerking;  “Gelukkig hoorde ik ‘Je Veux’  van ZAZ al ruim voor de opnames begonnen. Ik wist meteen dat dit de perfecte song voor onze film was. Qua tekst, maar ook qua klankkleur. Zonnig, zomers, avontuurlijk en een beetje weemoedig. Een aantal scenes in Frankrijk hebben we gefilmd met ZAZ luid uit de geluidsboxen galmend.”

 

Door een onverwachts huwelijk van één de jongens trakteren ze zichzelf in All stars 2 Old Stars op een ‘ouderwets trainingskamp’ in de vorm van een lang weekend Barcelona, inclusief het bijwonen van ‘El Clasico’.

Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry’s Tuincentrum om op tijd in Barcelona aan te komen, met de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie.

 

All stars 2 Old Stars wordt geproduceerd door Rolf Koot in coproductie met VARA. De film komt tot stand met steun van het Nederlands Fonds voor de Film en CoBO Fonds.

Independent Films brengt  All stars 2 Old Stars op 13 oktober uit in de bioscoop.

 

–          EINDE PERSBERICHT –

NOOT AAN DE REDACTIE

 

Voor meer informatie over de film: www.allstars2.nl

 

Independent Films

Eline de Boer

  1. 020-5314263
  2. eline@independentfilms.nl

 

Voor meer informatie over ZAZ:

 

Sony Music Entertainment Netherlands B.V.

Gwynne Wallace

T: +31(0)35.6.298.240

E: gwynne.wallace@sonymusic.com

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in