THE TWILIGHT SAGA: ECLIPSE GROTE WINNAAR VAN MTV MOVIE AWARDS

Twilight Saga: Eclipse heeft gisteravond de meeste ‘Gouden Popcorns’ ontvangen op de twintigste editie van de MTV Movie Awards. Het derde deel van de populaire Stephanie Meyer verfilmingen ontving maar liefst vijf awards, waaronder die voor ‘Beste Film’. Hoofdrolspelers Robert Pattinson en Kristin Stewart wonnen in de categorieën ‘Beste Acteur’ en ‘Beste Actrice’. De twee kregen voor hun personages Edward en Bella ook de ‘Beste Kus’ uitgereikt. Eclipse won tevens de award voor ‘Beste Gevecht’.

De teaser trailer van het vervolg The Twilight Saga: Breaking Dawn werd tijdens de MTV Movie Awards voor het eerst op tv vertoond. Voor de teaser trailer zie onderstaande link: http://www.youtube.com/watch?v=w1TB5RhCy_I

De film wordt in Nederland uitgebracht door Independent Films en is vanaf 16 november te zien in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in