LUCIA DONDORP EN ALET DOHLE NAAR INDEPENDENT FILMS

Per 1 mei start Lucia Dondorp als Marketing Director bij Independent Films. Dondorp was eerder werkzaam als RTV producer bij diverse reclamebureaus zoals Etcetera, UbachsWisbrunJWT en Y&RNotjustfilm. Ook produceerde zij de NPS Kort! “De maan is kapot” van regisseur Arno Dierickx, bekroond met een Gouden Kalf voor ‘beste korte film’ in 2010. Alet Dohle is, na afronding van haar studie Kunsten, Cultuur en Media gestart als Marketing Medewerker en zal Lucia ondersteunen. Dohle liep eerder stage bij Independent Films.

Independent Films, bekend van o.a. de recente bioscoopsuccessen Loft en Gooische Vrouwen, is erg blij met deze nieuwe aanwinsten. Zij kunnen meteen aan de slag met, naast een aantal internationale films, mooie Nederlandse producties als Allstars II: Oldstars, Tape, Bennie Stout , Tony 10 en Süskind.

Lucia is bereikbaar op het e-mailadres Lucia@independentfilms.nl en Alet via Alet@independentfilms.nl

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in