DIAMANTEN FILM VOOR GOOISCHE VROUWEN

Vanmiddag werd hoofdrolspeelster Linda de Mol door Jeroen van Koningsbrugge verrast met een Diamanten Film. Binnen 23 dagen na release tijd hebben meer dan 1 miljoen bezoekers de film Gooische Vrouwen van regisseur Will Koopman in de bioscoop gezien. Nooit eerder behaalde een Nederlandse film zo snel de Diamanten status. Hiermee verslaat de film recordhouder NEW KIDS TURBO die binnen 44 dagen na release de grens van 1 miljoen bezoekers passeerde.

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film, worden door het Nederlands Film Festival en het Nederlands Fonds voor de Film toegekend wanneer voor een Nederlandse film tijdens de roulatie respectievelijk 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

Gooische Vrouwen is geproduceerd door Talpa Fictie in coproductie met Column Film en Millstreet Films. Independent Films verzorgt de bioscoopdistributie van de film. Gooische Vrouwen draait momenteel in 140 zalen in Nederland.

Vul hier uw zoekopdracht in