RECORD VOOR BIOSCOOPFILM GOOISCHE VROUWEN

Ruim 50.000 kaarten in de voorverkoop verkocht

Een week voor de release van de film Gooische Vrouwen, zijn al ruim 50.000 kaarten verkocht in de voorverkoop. Gooische Vrouwen gaat 10 maart landelijk in release in 145 zalen. Op dinsdag 8 maart vindt de première plaats in het DeLaMar theater in Amsterdam. Gelijktijdig kunnen 5000 ‘Gooische Vrouwen’- fans de film zien in veertien Pathé bioscopen. Er is een live-registratie van de rode loper vanuit het DeLaMar theater en simultaan met de echte première wordt ook de film vertoond in deze veertien zalen. De kaarten voor dit evenement zijn bijna uitverkocht.

Op 8 en 9 maart organiseren vele bioscopen speciale Gooische Vrouwen Ladies Nights en voorpremières. Ook deze Ladies Nights zijn nagenoeg uitverkocht. Wegens dit enorm succes is de reguliere kaartverkoop inmiddels van start gegaan.

Synopsis

In Het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel.

Cheryl’s man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt.

De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

De regie is in handen van Will Koopman. Talpa Fictie produceert de film in coproductie met Column Film en Millstreet Films.

Independent Films brengt Gooische vrouwen op 10 maart 2011 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in