ELSKE DEWALL ZINGT TITELSONG VOOR DE FILM ALLE TIJD

De nieuwe single Chasing The Impossible van de Nederlandse zangeres Elske DeWall is de titelsong van de bioscoopfilm Alle Tijd. Alle Tijd van regisseur Job Gosschalk draait vanaf 14 april in de bioscoop.

Regisseur Job Gosschalk over de samenwerking: “Na het zien van een paar filmpjes op Youtube van Elske DeWall, dacht ik: ‘wat een enorm talent is dit’. Ik hoorde een demoversie van het nummer Chasing the Impossible een paar dagen later en het leek wel of het nummer voor Alle Tijd geschreven was. Ik kreeg er letterlijk kippenvel van. Ik heb het meteen doorgestuurd naar Paul (de Leeuw, hoofdrolspeler) en hij mailde me terug: ‘Niets meer aan doen’. Dat bevestigde voor mij dat we ‘onze titelsong’ gevonden hadden.”

Elske DeWall over de samenwerking: “Bij het zien van de film was ik enorm ontroerd en voelde ik mij vereerd dat mijn liedje Alle Tijd muzikaal mag ondersteunen. De film laat zien dat iedereen op zijn manier z’n best doet om al het mogelijke uit het leven te halen. Het was dezelfde gedachte die ik had bij het schrijven van Chasing The Impossible.

De single Chasing The Impossible is alvast te beluisteren via de volgende link:

http://www.youtube.com/watch?v=D5r_rgpAvAY

De Friese zangeres/ songwriter Elske DeWall maakte vorig jaar haar debuut met het album Balloon over Paris. Een album vol pure, zelfgeschreven popliedjes, met een hoofdrol voor de warme stem van DeWall. Live maakte ze grote indruk op het publiek, niet alleen in het voorprogramma van Paul Carrack en Beth Hart, maar ook tijdens Noorderslag 2010 en de vele club- en festivaloptredens in het afgelopen jaar. Het 2e studioalbum wordt in de loop van 2011 uitgebracht. Chasing the Impossible is vast een voorproefje op haar nieuwe werk. De single verschijnt op 8 april.

In Alle Tijd volgen we de levens van Maarten en zijn zus Molly. Beiden begeven zij zich op het hobbelige en soms rotsachtige pad van de liefde. Dit is niet altijd even gemakkelijk. Maarten verliest zich in een onbereikbare man en Molly twijfelt tussen haar twee aanbidders. Maarten en Molly raken steeds verder van elkaar verwijderd. Maar dan slaat het noodlot toe. Molly wordt ziek. Ze moeten rigoureuze keuzes maken. Omdat je nou eenmaal niet Alle Tijd hebt.

Alle Tijd is een humoristische en ontroerende film. De film wordt geproduceerd door NL Film (o.a. de Storm, Lang & Gelukkig) in samenwerking met Kemna & Zonen, de AVRO, het Nederlands Fonds voor de Film en het COBO fonds. Job Gosschalk schreef ook het scenario voor de film.

Independent Films brengt Alle Tijd op 14 april 2011 uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in