ALLE TIJD STEUNT STICHTING PINK RIBBON

De makers van de bioscoopfilm Alle Tijd dragen Stichting Pink Ribbon een warm hart toe. Op maandag 11 april 2011 wordt o.a. een speciale voorpremière georganiseerd van Alle Tijd voor Pink Ribbon in Bioscoop City in Utrecht i.s.m. Wolff Cinema Groep. De opbrengst van deze avond gaat volledig naar de stichting.

Alle Tijd is een ontroerende en liefdevolle film over de corpulente, homoseksuele Maarten en zijn jongere zusje Molly. Molly is een mooie, jonge twintiger die middenin het leven staat. Als Molly tijdens haar zwangerschap geconfronteerd wordt met borstkanker, moet zij rigoureuze keuzes maken. Bijgestaan door haar non-traditionele familie, gaat ze de strijd aan en probeert ze alles uit het leven te halen wat het leven te bieden heeft.

Alle Tijd laat zien dat er tijdens een periode van ziekte juist ook luchtige en hele gelukkige momenten zijn, maar bovendien dat borstkanker alle vrouwen kan overkomen. De film gaat vooral over genieten van het leven zolang het nog kan, omdat je nou eenmaal niet alle tijd hebt…

Regisseur Job Gosschalk regisseerde eerder de TV-series S1ingle en ’T Spaanse Schaep. Alle Tijd is zijn eerste speelfilm. Het verhaal van Alle Tijd ligt Job heel nauw aan het hart. Hij heeft persoonlijk ervaren hoe het is om een familielid de strijd te zien leveren tegen borstkanker en helaas deze strijd te zien verliezen. Maar ondanks dat dit een zware tijd is geweest, waren er genoeg geluksmomenten. Zijn persoonlijke verhaal heeft geleid tot een prachtig script en uiteindelijk tot deze innemende, ontroerende film die hij wilde verbinden aan Pink Ribbon.

Stichting Pink Ribbon is een fondsenwervende organisatie die zich inzet in de strijd tegen borstkanker. In Nederland krijgt 1 op de 8 vrouwen in haar leven borstkanker. Jaarlijks zijn dat circa 13.000 nieuwe patiënten waarvan ook 100 mannen. Borstkanker raakt ons allemaal, direct of indirect. “Wij zijn blij dat Alle Tijd verbonden wordt aan Pink Ribbon om op die manier aandacht te vragen voor borstkanker en fondsen te werven. De strijd tegen borstkanker is nog lang niet gestreden”, aldus Ida van Belle, directeur Stichting Pink Ribbon.

Wolff Cinema Groep zegde onmiddellijk haar medewerking toe voor deze benefietavond en stelt daarvoor met plezier de bioscoop City Utrecht beschikbaar. Wolff Cinema Groep exploiteert tien bioscopen in zeven steden: Utrecht, Enschede, Groningen, Rotterdam, Haarlem, Huizen en Nieuwegein. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht; in totaal bezit deze onderneming 50 zalen. Via dochteronderneming ET Programmatie BV wordt voor 31 bioscopen de filmprogrammering verzorgd.

Alle Tijd is en een innemende en ontroerende film. De film wordt geproduceerd door NL Film (o.a. de Storm, Alibi) in samenwerking met Kemna & Zonen, de AVRO, het Nederlands Fonds voor de Film en het COBO fonds. Job Gosschalk schreef ook het scenario voor de film.

Independent Films brengt Alle Tijd op 14 april 2011 uit in de bioscoop.

Kaarten voor de Pink Ribbon Alle Tijd voorstelling op maandag 11 april zijn te koop via:
www.bioswolff.nl of aan de kassa van het theater.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in