AMERIKAANSE VERSIE VAN LOFT

AMSTERDAM – Er komt een Amerikaanse versie van de film Loft. De regie zou in handen zijn van Erik van Looy, de regisseur van de originele Belgische versie uit 2008.

Dit meldt de Amerikaanse entertainmentsite Variety. De Nederlandse versie was in handen van regisseur Antoinette Beumer, maar Van Looy had enkele scènes voor zijn rekening genomen na een ongeluk van Beumer. Acteurs Patrick Wilson and James Marsden worden genoemd voor een rol in Loft. Van de originele Belgische productie zal Hilde DeLaere haar opwachting maken als co-producer. Volgens de Belgische krant De Standaard heeft Van Looy nog niet gereageerd op de Amerikaanse berichtgeving.

Succes
Zowel in Nederland als België was de thriller erg succesvol in de bioscopen. In Nederland heeft de film in februari de platina status behaald, wat betekent dat de grens van 400.000 bezoekers is gehaald. In België is de film de best bezochte Belgische bioscoopfilm ooit. De Amerikaanse versie gaat het originele script volgen, waarin vijf getrouwde mannen te maken krijgen met een lijk in een appartementje die gebruikt wordt voor buitenhuwelijkse praktijken.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in