NU AL MEER DAN 15.000 KAARTEN VERKOCHT VOOR GOOISCHE VROUWEN LADIES NIGHTS

Nu al meer dan 15.000 kaarten verkocht voor Gooische Vrouwen Ladies Nights

Vorige week is de voorverkoop gestart voor de GOOISCHE VROUWEN Ladies Nights. Alleen al bij Pathé zijn ruim 11.000 kaarten verkocht. Een uniek gegeven omdat de film pas vanaf 10 maart in alle bioscopen te zien is. Om die reden heeft Pathé besloten om ook de verkoop van de reguliere tickets eerder te starten. De exacte datum hiervan wordt nog bekend gemaakt.

In een aantal steden zijn de grootste zalen al uitverkocht en wordt overwogen om extra zalen in de verkoop te zetten.

In het Gooi verlopen de levens van de vier vriendinnen alles behalve soepel.
Cheryl’s man, Martin, wordt weer behoorlijk afgeleid door ander vrouwelijk schoon. Claires dochter en dus ook haar kleinzoon vertrekken naar Burkina Faso voor drie jaar. Roelien is van slag omdat ze een bejaarde heeft geslagen en tot overmaat van ramp besluit Vlinder bij haar vader te gaan wonen, omdat ze haar moeder een slet vindt.

De dames zijn hard toe aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk. Eenmaal daar realiseren ze zich hoe belangrijk vriendschap eigenlijk is.

De regie is in handen van Will Koopman. Talpa Fictie produceert de film in coproductie met Column Film en Millstreet Films.
Independent Films brengt GOOISCHE VROUWEN op 10 maart 2011 uit in de bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in