HOOFDROLSPELERS PENNY’S SHADOW IN PAARDENSHOW APASSIONATA

De paarden die de hoofdrol spelen in de nieuwe speelfilm PENNY’S SHADOW zijn vanaf Tweede Kerstdag te zien in ’s werelds grootste paardenshow APASSIONATA. De show is van 26 tot en met 28 december te zien in de RAI te Amsterdam. De feel good familiefilm van regisseur Steven de Jong (DE HEL VAN ’63) is vanaf 22 juni 2011 in heel Nederland in de bioscoop te zien.
De gitzwarte hengst Neapolitano XXIX-18 vertolkt in PENNY’S SHADOW de rol van Shadow, een getraumatiseerd paard. Neapolitano is een zeldzame goedgekeurde zwarte Lippizanerhengst waar er maar zeven ter wereld van zijn. De organisatie van APASSIONATA is zeer onder de indruk van het getalenteerde paard en heeft Shadow een speciale gastrol gegeven zodat het publiek hem al deze kerst in actie kan zien. Het dier krijgt met eigenaresse en trainer Thamar Gottjalpen een geheel eigen nummer in de show.
Shetland pony Malle, die Rakker speelt, zal samen met zijn maatje pony Lucky te zien zijn in het eindnummer van de show. Beide pony’s zijn net als Neapolitano afkomstig van Thafalonie Stables.
Regisseur Steven de Jong en producent Klaas de Jong zijn zeer enthousiast over de samenwerking en erg benieuwd naar de paardenshow.
Europa’s succesvolste paardenshow APASSIONATA kreeg staande ovaties bij de start van de tournee. Het nieuwe spektakel ‘In het Licht van de Sterren’ toont verschillende paardenrassen en rijstijlen in een wervelende show vol met muziek, zang en dans, schitterende lichteffecten, nooit eerder vertoonde vrijetijdsdressuur, bloedstollende rijkunsten en gedurfde stunts. Meer dan 40 paarden nemen deel aan de show. APASSIONATA is het ideale kerstuitje voor de hele familie.
In PENNY’S SHADOW probeert Lisa de getraumatiseerde hengst Shadow te temmen tijdens haar vakantie op Ameland. De hoofdrollen worden vertolkt door onder andere Liza Sips, Levi van Kempen, Valerie Pos, Tanja Jess en Rick Engelkes.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in