INDEPENDENT FILMS BREIDT SLATE UIT OP AFM

Amsterdam, 12 november 2010

— P E R S B E R I C H T —

Independent Films breidt slate uit op AFM

De American Film Market bleek lucratief voor Independent Films dit jaar. Independent breidt haar slate voor 2011-2012 uit met de aankoop van een aantal grote titels.
Zij sloot een deal met Exclusive Media Group voor het zeer gewilde
George Clooney- project THE IDES OF MARCH, dat door Clooney wordt geregisseerd en waarin hij tevens de hoofdrol vertolkt.
Daarnaast verwierf Independent de rechten voor SO UNDERCOVER, de nieuwe film met Miley Cyrus (HANNAH MONTANA) van regisseur Tom Vaughan (WHAT HAPPENS IN VEGAS) en de Hammer Productie: THE RESIDENT.
Ook de nieuwe actiethriller RECOIL, waarin Nicolas Cage weer samenwerkt met regisseur Mark Steven Johnson (GHOST RIDER), werd aan het lijstje toegevoegd.
En tenslotte THE LEDGE, een spannende thriller met o.a. Terence Howard en Liv Tyler, die wel eens een van de verassingen van 2011 kan worden.

De aankopen van Independent Films op een rijtje:

THE IDES OF MARCH, regie George Clooney (GOOD NIGHT AND GOOD LUCK)
Cast: George Clooney, Ryan Gosling, Marisa Tomei, Paul Giamatti, Philip Seymour Hoffman

THE IDES OF MARCH is een thriller, die losjes is gebaseerd op de gebeurtenissen rond de campagne van Howard Dean in 2004. Clooney neemt de rol op zich van een gouverneur die zijn oog heeft laten vallen op het Witte Huis. Gosling speelt zijn persvoorlichter die ten prooi valt aan achterkamerpolitiek, verraderlijke manipulatie van gepensioneerde agenten en verleid wordt door een jonge stagiaire (Evan Rachel Wood). Tomei is een verslaggever van de New York Times, Giamatti de manager van een tegenkandidaat en – last but not least- werd Philip Seymour Hoffman aan de cast toegevoegd.
Release: Q1 2012

SO UNDERCOVER, regie Tom Vaughan (WHAT HAPPENS IN VEGAS)
Cast: Miley Cyrus

SO UNDERCOVER is een actiekomedie in de lijn van MISS CONGENIALTY en BEVERLY HILLS COP.
Molly Morris (Miley Cyrus) is een keiharde, jonge privédetective. Wanneer zij undercover moet doorgaan voor een beschaafde, gevoelige universiteitsstudente is dat voor haar een verschil van dag en nacht. Haar nieuwste opdracht is het beschermen van de dochter van een maffiabaas. Terwijl de klok tikt en er meerdere verdachten zijn, komt Molly er al snel achter dat niet iedereen is wie hij leek te zijn, inclusief zijzelf.
Release; Q4 2011

RECOIL, regie: Mark Steven Johnson (GHOST RIDER, DAREDEVIL)
Cast: Nicolas Cage

RECOIL is een actiethriller over Grady (Nicolas Cage), een voormalig scherpschutter van de FBI. Gedurende zijn carrière heeft hij nooit een schot gemist, met één uitzondering. Met dat ene schot bracht hij een kind om het leven. Verscheurt door schuldgevoel verlaat Grady het veldwerk om les te geven aan de FBI Academy.
Jaren later zaait een mysterieuze scherpschutter dood en verderf. Deze moordenaar heeft het voorzien op de plaatsvervangend ambassadrice Katherine, Grady’s ex-vrouw. Grady kan nu niet langer lijdzaam vanaf de zijlijn toekijken.…
Release: Q1 2012

THE LEDGE, Regie: Matthew Chapman (HEART OF MIDNIGHT)
Cast: Terence Howard, Liv Tyler, Patrick Wilson, Charlie Hunnam

THE LEDGE is een triller over twee mannen die zich letterlijk op de rand van de afgrond bevinden.
De jonge hotelmanager, Gavin (Charlie Hunnam), staat op de rand van een wolkenkrabber en is vastbesloten zichzelf van het leven te beroven. Detective Hollis (Terence Howard) wordt erop afgestuurd om hem ervan af te praten. Terwijl Hollis erachter probeert te komen wat Gavin tot deze wanhoopsdaad drijft, raakt hij afgeleid door zijn eigen levensverwoestende ervaring.
Release: Q3 2011

THE RESIDENT, regie Antti Jokinen (NIGHTWISH: END OF AN ERA)
Cast: Hillary Swank, Jeffrey Dean Morgan

Van het zeer bekende horror productiehuis HAMMER komt een bloedstollende thriller:
THE RESIDENT.
Nadat de sexy en getalenteerde dokter Juliet (Hillary Swank) weg is gegaan bij haar overspelige echtgenoot, begint ze een nieuw leven in Brooklyn. Ze vindt een prachtig appartement wat bijna te mooi lijkt om waar te zijn. Maar dan begint haar een angstig gevoel te bekruipen. Het voelt alsof iemand haar continu in de gaten houdt…
Release: Q1 2011

— E I N D E P E R S B E R I C H T–

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Independent Films:
Britt Colegem
T : 020 5314268
M: 06 1647 6446
E : britt@independentfilms.nl

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in