VEEL BEKENDE NEDERLANDERS IN GOOISCHE VROUWEN DE FILM

Amsterdam, 8 oktober 2010
– PERSBERICHT –

Veel Bekende Nederlanders in GOOISCHE VROUWEN DE FILM
Naast de vaste cast uit de serie maken veel bekende Nederlanders hun opwachting in de film die het logische vervolg is op het TV-succes GOOISCHE VROUWEN. Onder anderen Jeroen van Koningsbrugge (DRAADSTAAL EN NEONLETTERS), René Froger, Remko Vrijdag (VLIEGENDE PANTERS), Loes Luca (JA ZUSTER, NEE ZUSTER), Loretta Schrijver & Quinty Trustfull (KOFFIETIJD), Paul Groot (KOEFNOEN) en Monic Hendrickx (PENOZA) spelen een rol in de film. De opnames voor GOOISCHE VROUWEN DE FILM zijn dinsdagavond 5 oktober afgerond en vonden plaats in Nederland, België en Frankrijk (Parijs).

Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser en Lies Visschedijk zijn ook in de film de vier vrouwen uit ‘t Gooi. De mannencast bestaat uit: Peter Paul Muller, Leopold Witte, Daniel Boissevain, Derek de Lint, Alex Klaasen en Marcel Musters.
Eerder werd al bekend dat ook Koen Wauters een rol in de film speelt.

GOOISCHE VROUWEN DE FILM gaat verder waar de TV-serie is geëindigd.

De vier vrouwen zijn allemaal hun eigen kant op gegaan. Hun levens verlopen echter alles behalve soepel. De dames besluiten dat ze hard toe zijn aan een vakantie om weer een beetje tot zichzelf te komen. Ze pakken hun koffers en vertrekken naar Frankrijk, waar ze zich realiseren hoe belangrijk hun vriendschap is. Samen staan ze sterk en proberen ze alles om de problemen thuis op te lossen.

Talpa Fictie produceert de film in coproductie met Column Film en Millstreet Films.

Independent Films brengt GOOISCHE VROUWEN DE FILM in maart 2011 uit in de Nederlandse bioscopen.

– EINDE PERSBERICHT –

NOOT AAN DE REDACTIE:

Voor meer informatie:
Independent Films Nederland BV
Eline de Boer
T : 020 5314263/ M : 06 50247741
E: eline@independentfilms.nl

Vul hier uw zoekopdracht in