OPNAMES LOFT HERVAT

Opnames LOFT hervat

Na het ongeval op de set van LOFT op maandag 19 juli zijn Regisseur Antoinette Beumer en D.O.P. Danny Elsen beide voldoende hersteld om vandaag de opnames samen weer op te pakken.

Danny wordt op de set bijgestaan door een tweede cameraman.

Tijdens de opnames in een filmstudio te Vilvoorde, begaf een brug het. Enkele leden van de crew, die zich op dat moment op de brug bevonden, kwamen ten val. Antoinette Beumer en Danny Elsen raakten hierbij gewond, andere crewleden kwamen er met de schrik en enkele blauwe plekken van af.

Vanaf het moment dat het ongeluk gebeurde, was Antoinette vastbesloten alles op alles te zetten om de film zelf af te maken. Zij is dan ook zeer blij weer op de set aanwezig te zijn.

Opnames lopen nog tot eind augustus.

Loft vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…

Loft wordt geproduceerd door Millstreet Films en Pupkin Film in coproductie met Woestijnvis en BNN.

Independent Films brengt de Nederlandse LOFT op 16 december 2010 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in