OPNAMES LOFT AFGEROND

Opnames LOFT afgerond

Woensdagavond 25 augustus zijn de opnames voor de film loft afgerond. Regisseur Antoinette Beumer en D.O.P. Danny Elsen zijn zeer blij dat ze de film zelf af hebben kunnen maken nadat er eerder een ongeval op de set heeft plaats gevonden. Antoinette zal zich nu op de montage gaan storten.

Loft vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…

Loft wordt geproduceerd door Millstreet Films, Woestijnvis en Pupkin Film in coproductie met BNN.

Independent Films brengt de Nederlandse LOFT op 16 december 2010 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in