HOOFDROLSPELERS EN REGISSEUR STEP UP 3D WONEN PREMIÈRE BIJ IN AMSTERDAM

Regisseur Jon Chu en hoofdrolspelers Rick Malambri en Sharni Vinson komen 25 juli a.s. naar Amsterdam ter promotie van de bioscoopfilm Step Up 3D. Maandagavond 26 juli zijn regisseur en cast te gast bij de première van de film in Pathé Arena in Amsterdam. Step Up 3D draait vanaf 5 augustus in de bioscoop.

Jon Chu regisseerde ook Step Up 2: The Streets en is bekend van Legion of Extraordinary Dancers. Sharni Vinson is vooral bekend van de TV serie Home & Away. Rick Malambri acteerde eerder in Surrogates.

Zondagavond 25 juli vindt er ook een Step Up 3D Dance Event plaats van 20.00 – 01.00 uur in Hotel Arena in Amsterdam. Die avond beslist de jury bestaande uit Jon Chu, Rick Malambri, Sharni Vinson en Bobby Boermans (regisseur Beyond The Pretty Door en diverse videoclips ) welke van de zes danscrews de beste is in de finale van de STEP UP 3D dance contest. De winnaar wint een plek in het WK Streetdance in Engeland. SLAM!FM DJ Menno de Boer en Funkypuppies presents Roy Davids en Benjamin Brown verzorgen de muziek. Kaarten zijn te koop via www.hotelarena.nl en kosten € 12,50 in de voorverkoop en €15,- aan de deur.

Synopsis:

Streetdanser Luke (Rick Malambri) beschouwt een verlaten warenhuis in New York als zijn enige thuis. Daar komen de beste streetdancers van de hele wereld bijeen om hun dansmoves te perfectioneren. Wanneer Luke en zijn danscrew, The House of Pirates, het pand dreigen te verliezen, is hun laatste hoop gevestigd op het winnen van de World Jam- wedstrijd.

Step Up en Step Up 2: The Streets trokken respectievelijk 426.700 en 350.850 bezoekers naar de bioscoop. Step Up 3D draait vanaf 5 augustus in de Nederlandse bioscopen.

Vul hier uw zoekopdracht in