VOLLEDIGE CAST LOFT BEKEND

Deze week is de volledige cast van LOFT bekend gemaakt. Rik Launspach, Charlie-Chan Dagelet, Tom Jansen, Renee Fokker en Raymond Thiry maken de sterrencast compleet.

Tom Jansen (Vox Populi, Annie MG) speelt Anton de Nijs, de schoonvader van Tom (Chico Kenzari), een van de vijf ‘LOFT-mannen. Hij wordt als vastgoedmagnaat ook wel Pa beton genoemd en heeft ‘friends in high places. Een van hen, wethouder Roijers, wordt gespeeld door Rik Launspach (De gelukkige huisvrouw, Meiden van de Wit).

Jamie Grant is vanwege verplichtingen op de toneelschool niet beschikbaar en wordt vervangen door Charlie-Chan Dagelet. Zij speelt het zusje van Tom, Linda. Charlie-Chan was eerder te zien in bioscoopfilms als Vox Populi en De Passievrucht.

De ondervragers van de recherche worden vertolkt door Renee Fokker (Grijpstra en de Gier) en Raymond Thiry(Oorlogswinter).

De regie is in handen van Antoinette Beumer (De gelukkige huisvrouw). De opnames van LOFT starten begin juni.

LOFT vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…

Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber en Chico Kenzari nemen de mannelijke hoofdrollen voor hun rekening. De vrouwelijke hoofdrollen worden vervuld door Kim van Kooten, Hadewych Minis, Lies Visschedijk, Katja Herbers, Anna Drijver, Sallie Harmsen en Carolien Spoor.

De remake van Loft wordt geproduceerd door Millstreet Films en Pupkin Film in coproductie met Woestijnvis en BNN.

Independent Films brengt de Nederlandse LOFT op 16 december 2010 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in