START OPNAMEN BIOSCOOPFILM LOFT

Dinsdag 8 juni beginnen de opnames van LOFT. De film geregisseerd door Antoinette Beumer vertelt het verhaal van vijf vrienden, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw.

De draaiperiode loopt van 8 juni tot 8 augustus. Er zal gedraaid worden op locatie in Amsterdam en in een studio in België. De hoofdrollen worden vertolkt door: Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber , Chico Kenzari, Kim van Kooten, Hadewych Minis, Lies Visschedijk, Katja Herbers, Anna Drijver, Sallie Harmsen, Charlie-Chan Dagelet en Carolien Spoor.

Saskia Noort schreef de Nederlandse adaptatie van het door Bart de Pauw geschreven scenario.

LOFT is een remake van de zeer succesvolle gelijknamige Vlaamse film, die meer dan 1.2 miljoen bezoekers trok in de Vlaamse bioscoop.

Beelden van de set zullen te volgen zijn op de website: www.loftdefilm.nl

De remake van Loft wordt geproduceerd door Millstreet Films en Pupkin Film in coproductie met Woestijnvis en BNN.

Independent Films brengt de Nederlandse LOFT op 16 december 2010 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in