KONINKLIJKE ROL VOOR ANNET MALHERBE IN FAMILIEFILM TONY TIEN

Wie gaat de rol van Tony Tien vervullen?

Annet Malherbe (De Laatste dagen van Emma Blank, Gooische vrouwen, jiskefet) speelt de rol van de koningin in de bioscoopfilm Tony Tien onder regie van Mischa Kamp. Mieke de Jong schreef het scenario. Producent en regisseur zijn op zoek naar een jonge acteur voor de rol van Tony Tien.

Tony is bijna tien en heeft de beste vader van de wereld. Hij is apetrots op zijn vader die opklimt van kraanmachinist tot minister. Maar op een dag hebben zijn ouders een heftige ruzie en loopt zijn vader weg van huis. Tony denkt dat zijn vader verliefd is geworden op de koningin. Hij doet er alles aan om zijn ouders weer bij elkaar te krijgen, en krijgt daarbij hulp van het koninklijk huis…

Regisseur Mischa Kamp maakte eerder familiefilms als Het Paard van Sinterklaas en Waar is het Paard van Sinterklaas.

Producent Lemming Film en regisseur Mischa Kamp hebben voor de rol van Tony nog geen geschikte kandidaat kunnen vinden en doen een oproep aan stoere, lieve jongens van 8-10 jaar om een auditie in te sturen via de website www.marthamojet.nl.

De opnames van Tony Tien gaan 5 juli 2010 van start.

Lemming Film produceert de film en Independent Films verzorgt de distributie in Nederland. Tony Tien is in het najaar van 2011 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Vul hier uw zoekopdracht in