FHM BUURMEISJE 2010 KRIJGT ROL IN BIOSCOOPFILM LOFT

Leoni is vorige week donderdag  gekozen tot winnares van de jaarlijkse Buurmeisjes Verkiezing van FHM. Zij wint naast een internationale fotoshoot in FHM een rol in de nieuwe bioscoopfilm LOFT.

 Eerder werd naar buiten gebracht dat Barry Atsma, Fedja van Huet, Jeroen van Koningsbrugge, Gijs Naber  en Chico Kenzari  de mannelijke hoofdrollen voor hun rekening nemen. De vrouwelijke hoofdrollen worden vervuld door Kim van Kooten, Hadewych Minis, Lies Visschedijk, Katja Herbers,  Anna Drijver, Sallie Harmsen, Jamie Grant  en Carolien Spoor.

 De regie is in handen van Antoinette Beumer (De gelukkige huisvrouw).

Loft vertelt het verhaal van vijf getrouwde mannen, die in het grootste geheim een loft delen voor hun buitenhuwelijkse activiteiten. Dat verloopt prima tot ze er op een ochtend het lijk vinden van een jonge vrouw. Geen van de vrienden kent de vrouw, weet waar ze vandaan komt en hoe ze terecht is gekomen in hun loft. Noodgedwongen proberen ze uit te zoeken wat er gebeurd is, maar al gauw beginnen de vijf elkaar te wantrouwen en blijkt dat ze veel minder van elkaar weten dan ze dachten…

Loft wordt geproduceerd door Millstreet Films en Pupkin Film in coproductie met Woestijnvis en BNN. Begin juni 2010 gaan de opnames voor de Nederlandse Loft van start.

Independent Films brengt de Nederlandse LOFT op 16 december 2010 uit in de bioscoop.

Vul hier uw zoekopdracht in