BARCA EEND ONDER DE HAMER

Gisterenavond is tijdens de filmpremière van JOHAN PRIMERO de veiling van de barça 2CV gestart. De auto speelt een belangrijke rol in deze romantische roadmovie. Hoofdpersonage Johan Puig rijdt iedere dag met de eend rondjes om het stadion van Barcelona.

De veiling loopt tot maandag 21 juni. Particulieren kunnen via www.autorola.nl en www.johanprimero.com meebieden op de barça eend, geschilderd in het rood en blauw van de club.

Johan Puig rijdt elke dag 50 rondjes in een oude 2CV om Nou Camp, het stadion van FC Barcelona, om geluk af te dwingen voor zijn club. Net als vroeger, toen zijn vader hem elk weekend meenam voor hetzelfde rondje.

Het helpt, want het gaat Barca al jaren voor de wind.

Maar dat verandert op het moment dat Johan Paquita ontmoet: een jonge vrouw die autoruiten wast bij een stoplicht op zijn route. Johan is op slag verliefd en probeert Paquita op te nemen in zijn routine. Paquita is echter niet zo routineus en schopt al snel Johans geregelde leven volledig in de war.

De film over het leven van Johan Puig is geschreven en geregisseerd door de Nederlandse regisseur Johan Kramer. Hij maakte eerder de documentaire ‘The Other Final’, over een wedstrijd tussen de twee laagst geklasseerde voetballanden in de wereld, op de dag van de WK-finale.

Johan Primero draait vanaf 17 juni in de Nederlandse bioscoop.

Laat een reactie achter

Vul hier uw zoekopdracht in